Információs szám
06 70 421 5445
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  3561 Felsőzsolca, Mikszáth Kálmán utca 4.

 • Levelezési cím
  3527 Miskolc, Zsolcai kapu 34. A/102. iroda

 • Telefon
  +36 70 421 5445

 • Fax
  -

 • E-mail
  info@vantagealkusz.hu

 • Ügyvezető
  Weisz József

 • Adószám
  25470015-2-05

 • Cégjegyzékszám
  05-09-028573


Társasházak biztosítása
Utolsó módosítás: 2017.03.24
A lakóközösségek számára sem álom a testre szabható, előnyös biztosítási forma megtalálása! Széleskörű biztosítási szolgáltatásokat és korrekt, szakszerű kárrendezést kínálunk a társasházak, lakásszövetkezetek számára is!
 
KOLLEKTÍV INGÓSÁGBIZTOSÍTÁS
A csomag keretében biztosítási védelmet kínálunk a tulajdonostársak saját, személyes ingóságaira, egyéb kiemelt értékű, általános ingóságokra, sőt készpénzre és értékpapírokra is, akár a lakásokban, akár nem lakáscélú helyiségekben tárolják azokat.
 
KOLLEKTÍV BALESETBIZTOSÍTÁS
A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a társasházban élő minden lakóra.
 
ÁLLATKÁR FEDEZET
Az állatkár fedezet kártérítést fizet a háznak, ha az épületben, annak hőszigetelésében, illetve az épület gépészetében kártevő állatok - rágcsálók, madarak,rovarok - okoznak károkat, sőt megtérítjük az esetlegesen szükségessé váló darázsirtás költségeit is.
 
VANDALIZMUS CSOMAG
Kedvelik a környéket a graffitisek? Ha ezt a csomagot választja, akkor megtérítjük a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy tisztításának költségeit.
 
Számíthat rá akkor is, ha
 • a társasház közös helyiségeinek falát összefestik, összefirkálják,
 • az elektromos kaput vagy a sorompó mozgatószerkezeteit megrongálják vagy ellopják
 • az elültetett dísznövényeket tönkreteszik vagy ellopják,
 • a kertben álló építményeket, például a padot összetörik, vagy ellopják a kertben rögzített lámpatesteket,
 • a ház tulajdonát képező szeméttárolót megrongálják, vagy ellopják a kukát.
 
ENERGIA CSOMAG
Ha az épületnek külön fűtésrendszere van, biztosítási védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére is, emellett megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását vagy a gázvezetékek töréskárait.

TŰZVÉDELMI PROGRAM 
Mint ahogy arról már biztosan értesült, 2015.03.05-től hatályos az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014 BM rendelet, emellett módosult a tűzvédelmi szabályzat készítéséről szóló 30/1996-os BM rendelet is. Ezek alapján a többlakásos lakóépületek Tűzvédelmi Szabályzata felülvizsgálandó, és egyes esetekben új készítése szükséges, illetve javasolt.
 
Bár a rendeletben előírt határidő lejárt, előfordulhat, hogy a most többlakásos épületbiztosítási fedezet alá vont társasháznál még nem sikerült eleget tenni a jogszabályi kötelezettségnek. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, ezért egy általunk kiválasztott tűzvédelmi cég közreműködésével az alábbi ingyenes szolgáltatásokat kínáljuk fel a programban résztvevők számára:

Helyszíni bejárás a közös képviselővel egyeztetett időpontban, amelyről jegyzőkönyv készül. A jegyzőkönyv a bejárás alkalmával tapasztaltak alapján javaslatot tesz arra, hogy milyen módosításokat kell elvégezni a törvényi megfelelősség érdekében.

Azoknál a házaknál, ahol a Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyv kötelező, elvégeztetjük annak felülvizsgálatát, hiány esetén pótlását. A Tűzvédelmi Műszaki Megfelelőségi Kézikönyvről átadásra kerül egy kivonat, amely az épület közös helyiségben kihelyezhető.

Azoknál a házaknál, ahol Tűzvédelmi Szabályzat kötelező, elvégeztetjük annak felülvizsgálatát, hiány esetén pótlását.A helyszínbejárást követően megközelítőleg fél év múlva újbóli helyszíni bejárást biztosítunk, és jegyzőkönyv készül arról, hogy milyen pontok nem valósultak meg a korábban jelzettekből.
Minden jog fenntartva © 2013 Vantage Alkusz Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2023.10.03