Információs szám
06 70 421 5445
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  3561 Felsőzsolca, Mikszáth Kálmán utca 4.

 • Levelezési cím
  3527 Miskolc, Zsolcai kapu 34. A/102. iroda

 • Telefon
  +36 70 421 5445

 • Fax
  -

 • E-mail
  info@vantagealkusz.hu

 • Ügyvezető
  Weisz József

 • Adószám
  25470015-2-05

 • Cégjegyzékszám
  05-09-028573


Rendezvények biztosítása
Utolsó módosítás: 2017.03.25
RENDEZVÉNYEKRE VONATKOZÓ BALESETBIZTOSÍTÁS
Sportrendezvény, fesztivál, koncertek, falunap, céges rendezvény, csapatépítő tréning, felnőtt- és gyermektáborok, osztálykirándulás, szilveszteri parti: számtalan feledhetetlen élmény, amely mind a rendezvényszervező kemény munkáját dicséri. Professzionális, körültekintő szervezéssel számos kellemetlenség megelőzhető: a rendezvénybiztosítás kiváló megoldást nyújt a résztvevők balesetbiztosítási védelmére!
 
MIÉRT JÓ, HA SZERVEZŐKÉNT A RENDEZVÉNYBIZTOSÍTÁST VÁLASZTJA?
 • Baleset esetén a biztosítás segít a felmerülő nehézségek megoldásában, pl. fedezi a gyógyulási költségeket, a megsérült ruhák, csomagok és okmányok pótlását, a fel nem használt belépőjegy árát, a hozzátartozók kórházi látogatási költségeit
 • Kedvező adózási feltételekkel köthető, a biztosítás díja költségként leírható
 • A biztosítási szolgáltatások a rendezvény jellegéhez igazíthatóak, tetszőlegesen összeállíthatóak
 • Nincs korhatár: a rendezvény összes résztvevője biztosítható korhatártól függetlenül
 • Minimális adminisztráció
 • Nem kell névsor
 • A résztvevők mellett a szervezésben közreműködő munkatársak is biztosíthatók.

MILYEN ESETEKBEN SZÁMÍTHAT RÁNK?
Balesetek esetében meghatározott biztosítási összeg kifizetése: pl. csonttörés, 28 napon túl gyógyuló sérülés, rokkantság, műtétet igénylő balesetek, baleset miatt bekövetkező halál esetén

Újdonság! Meghatározott összeg kifizetése már kisebb balesetek (pl. ficam, állatharapás, áramütés) esetén is!
Újdonság! Meghatározott összeg kifizetése allergiás rovarcsípés, kullancs okozta agyvelőgyulladás esetén is!
Kórházi fekvőbeteg ellátás esetén szerződésben meghatározott összeg naponta
 
MILYEN KÖLTSÉGEKET FEDEZÜNK?
Újdonság! Megtérítjük közeli hozzátartozó kórházi látogatása során az utazással és szállással kapcsolatos költségeit
Újdonság! Megtérítjük a belépőjegy árának fennmaradó időszakra eső részét, amennyiben annak felhasználása a rendezvény tartama alatt bekövetkezett baleset miatt hiúsul meg
Gyógyászati segédeszközök térítése
Megsérült ruhák, csomagok, valamint a baleset során megsérült okmányok pótlása

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?
Ha szervezőként Ön kötötte a szerződést:
A baleset helyszínén vegyen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, valamint a tanúk adatait és elérhetőségét.
Tájékoztassa a balesetet szenvedett személyt vagy hozzátartozóit a szerződésre vonatkozó feltételekről, a kötvényszámról, illetve a szerződésben szereplő kockázatokról és biztosítási összegekről.
 
Ha Ön a rendezvény résztvevője:
Azonnal keresse fel a rendezvény szervezőjét, kérje el a kötvényszámot (mely feltétlen szükséges a bejelentéshez), és tájékozódjon az Önt megillető szolgáltatásokról.
Vetessen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, valamint a tanúk adatait és elérhetőségét.
Őrizze meg a jegyet, bérletet, illetve egyéb részvételi jogot igazoló dokumentumot, amellyel a rendezvényre érkezett (ha volt ilyen).
Az ellátást követően őrizze meg a balesettel kapcsolatos orvosi, egészségügyi dokumentumokat (pl. csonttörést igazoló lelet, kórházi zárójelentés), mert ezekre szüksége lesz a biztosítási szolgáltatások igénybe vételéhez.
A gördülékeny ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy a bejelentését telefonos ügyfélszolgálatunkon mielőbb tegye meg.
 
BELÉPŐJEGYBE ÉPÍTETT BALESETBIZTOSÍTÁS
Sportrendezvények, fesztiválok, falunapok, céges események, felnőtt vagy gyermektáborok résztvevőire vonatkozó balesetbiztosítás.
Hol szeretünk feltöltődni, szórakozni, megszépülni, okosodni, tanulni, erősödni?
Ott, ahol a legjobb szolgáltatást kapjuk, ahol esetleg már jól ismernek minket, ahol tényleg igényeink szerint szolgálnak ki bennünket:
Például egy állatkertben, műjégpályán, strandon, termálfürdőben, sport és szabadidőközpontban, wellness központban, múzeumban, moziban, színházban, játszóházban, vidámparkban, kalandparkban, barlangban, cirkuszban, vándorcirkuszban, szoláriumban, fitneszteremben, squashpályán, és számos további tevékenységet folytató szolgáltatói intézményben.

A belépőjegybe épített balesetbiztosítás az éves szinten legalább 2000 látogatót fogadó intézményeknek kínál megoldást arra, hogy a jeggyel, bérlettel vagy díjmentesen belépő vendégeket folyamatos biztosítási védelemmel tudják ellátni. A biztosítás fedezetet nyújt a létesítmény területén, nyitvatartási időben bekövetkező balesetekre.
 
MIÉRT JÓ, HA ÖN A BELÉPŐJEGYBE ÉPÍTETT BALESETBIZTOSÍTÁST VÁLASZTJA?
 • vendége/látogatója váratlan balesete esetén a biztosítási szolgáltatás fedezi a baleset miatt felmerülő gyógyulási költségeket, pótolja az esetleg kieső jövedelmet, így a biztosító segítségével tompíthatja a látogatót ért kár nagyságát!
 • rendkívül kedvező díjak
 • tetszőlegesen összeállított biztosítási csomagok
 • minimális adminisztráció
 • Ön ezzel is többletszolgáltatást nyújt, továbbá felkészülhet a váratlan helyzetekre
 • baleset esetén azonnali pozitív választ tud adni a látogatóinak
 • védi a látogatókat és Önt is
 • egy szerződésben több létesítmény is biztosítható
 • nincs várakozási idő, életkorhatár korlát, kockázatelbírálás
 
MILYEN BIZTOSÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOKAT KÍNÁL A KOLLEKTÍV ÉLET-, EGÉSZSÉG- ÉS BALESETBIZTOSÍTÁS?
Balesetbiztosítási szolgáltatások
Baleseti halál
Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás
Csonttörés
Baleseti költségtérítés
Baleseti kórházi napi térítés
Baleseti műtéti térítés
Égési sérülés
Poggyász és ruházat sérülésére vonatkozó biztosítás
28 napon túl gyógyuló sérülés
 
A BELÉPŐJEGYBE ÉPÍTETT BALESETBIZTOSÍTÁS ADÓVONZATA:
 • a termék kizárólag balesetbiztosítási kockázatokat tartalmaz, tehát adómentes a teljes biztosítási díj
 • a biztosítás díja a vállalkozás érdekében felmerülő költségnek minősül, ezért a Társasági Adó alapjában elismert költség.

MI A TEENDŐ BALESET ESETÉN?
Ha Ön kötötte a szerződést kérjük, hogy a baleset helyszínén vegyen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, a tanúk adatait és elérhetőségét, továbbá
tájékoztassa a balesetet szenvedett személyt vagy hozzátartozóit a szerződésre vonatkozó feltételekről, illetve a szerződésben szereplő kockázatokról és biztosítási összegekről.
 
Ha Ön a szerződés biztosítottja kérjük, hogy lehetőleg azonnal keresse fel a létesítmény vezetőjét, vagy megbízottját, még a baleset helyszínén,
mindenképpen vetessen fel baleseti jegyzőkönyvet, amely tartalmazza a baleset helyét, a baleset pontos időpontját, a balesetet szenvedett személy személyi adatait, a baleset részletes körülményeit, kimenetelét, a tanúk adatait és elérhetőségét,
őrizze meg a jegyet, bérletet, illetve egyéb részvételi jogot igazoló dokumentumot, amellyel belépett, mert ezzel tudja igazolni, hogy jogosan tartózkodott a helyszínen.
az ellátást követően a balesettel kapcsolatos orvosi, egészségügyi dokumentumokra (pl. csonttörést igazoló lelet, kórházi zárójelentés) is szüksége lesz a szolgáltatási igény érvényesítéséhez.
Minden jog fenntartva © 2013 Vantage Alkusz Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2024.02.19