Információs szám
06 70 421 5445
Bejelentkezés
 • Céginformáció
 • Székhely
  3561 Felsőzsolca, Mikszáth Kálmán utca 4.

 • Levelezési cím
  3527 Miskolc, Zsolcai kapu 34. A/102. iroda

 • Telefon
  +36 70 421 5445

 • Fax
  -

 • E-mail
  info@vantagealkusz.hu

 • Ügyvezető
  Weisz József

 • Adószám
  25470015-2-05

 • Cégjegyzékszám
  05-09-028573


Napi 50 forintért cserébe milliókat nyerhetünk
Utolsó módosítás: 2018.09.03
Egy korábbi felmérés szerint csupán minden tízedik honfitársunk gondol arra, hogy halála esetén anyagi biztonságban tudja családját, pedig a statisztikák azt mutatják, hogy a halálesetek több mint harmada 70 éves kor alatt következik be, évente pedig nagyjából tízezer embert még azelőtt veszítenek el szerettei, hogy betöltené az 55. életévét. Egy ilyen tragédia sok esetben súlyos anyagi megterhelést is jelent a hozzátartozóknak, ezért érdemes róluk már idejében gondoskodni. Egy 35 év körüli családfenntartó akár már napi 50-60 forintért is meg tudná tenni mindezt.
A KSH adatai alapján naponta nagyjából 360 haláleset történik hazánkban, amelyek több mint harmada 70 éves kor előtt következik be. A biztosítók közel 700 ezer kockázati életbiztosítást tartanak nyilván, és ha figyelembe vesszük, hogy egy embernek akár több szerződése is lehet, megállapíthatjuk, hogy a gondoskodás e formája még nem annyira elterjedt, alig pár százalék csupán a penetrációja. Pedig rendkívül fontos anyagi segítséget nyújthat egy ilyen biztosítás már életünkben is, halálunk után pedig a szeretteinknek adhat pénzügyi biztonságot, hogy ne kerüljenek szorult helyzetbe egy bankkölcsön, hitel vagy akár a temetés költségei miatt.
 
Bár a kockázati életbiztosítás elsődleges szolgáltatása a haláleseti térítés, sok olyan termék van a piacon, amely rokkantság esetén is fizet. Ráadásul minél előbb vágunk bele, annál kevesebb a biztosítási díj is, mert az az életkor előrehaladtával drágul. Sok esetben a biztosító az életkort az aktuális év és a születési év különbözeteként határozza meg, így például egy 40 éves családfenntartó esetében a december 31-én megkötött szerződés akár 10 százalékkal kedvezőbb is lehet, mint a január 1-jei. Ráadásul utóbbinál a magasabb díj nem csupán azt jelenti, hogy az első biztosítási évben kell többet fizetnünk, hanem a szerződés teljes fennállása alatt magasabb lesz a díjunk.
 
Mindemellett azért is érdemes idejében gondolni az életbiztosításra, mert ha időközben esetleg valamilyen betegséget diagnosztizálnak nálunk, az jelentősen megdrágíthatja a fizetendő díjat, esetleg el is lehetetleníti a biztosítási szerződés megkötését.
 
A kockázati életbiztosítások feltételeiben az egyes társaságok sokszor lényegesen eltérő kizárásokat és mentesüléseket alkalmaznak, ezért nagyon fontos a biztosítási feltételek alapos áttanulmányozása, valamint ugyanilyen lényeges, hogy tisztában legyünk az életbiztosításokhoz kapcsolódó alapfogalmakkal is. Éppen ezért azt tanácsolják, hogy mindenképpen keressünk fel egy szakembert, aki segít megtalálni a számunkra legkedvezőbb megoldást.
Minden jog fenntartva © 2013 Vantage Alkusz Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2024.02.19