Információs szám
06 70 421 5445
Bejelentkezés
  • Céginformáció
  • Székhely
    3561 Felsőzsolca, Mikszáth Kálmán utca 4.

  • Levelezési cím
    3527 Miskolc, Zsolcai kapu 34. A/102. iroda

  • Telefon
    +36 70 421 5445

  • Fax
    -

  • E-mail
    info@vantagealkusz.hu

  • Ügyvezető
    Weisz József

  • Adószám
    25470015-2-05

  • Cégjegyzékszám
    05-09-028573


Elutazol? Erre mindenképp gondolnod kell!
Utolsó módosítás: 2018.10.30
Közeledik az újabb a hosszúhétvége, sokan tervezik már a programokat az aktív kikapcsolódáshoz, külföldi városnéző körutakhoz, amelyekhez most szép őszi idő is ígérkezik. Az Allianz statisztikái szerint az ügyfelek a néhány napos utazások esetén is egyre gyakrabban választják a legmagasabb védelmet nyújtó platina csomagokat. Ezek az utasbiztosítási csomagok számos váratlan helyzetre védelmet nyújtanak, így garantálják, hogy a pihenés gondtalanul teljen.
Talán még vannak olyanok, akikben nem tudatosul, hogy a rövidebb külföldi utazások esetében is hasonló kockázatokkal kell számolniuk, mint a hosszabb utak során: a poggyász késése légi utazás alkalmával, vagy éppen az autó váratlan meghibásodása, egy előre nem látható közlekedési helyzet, vagy baleseti sérülés az utazás időtartamától függetlenül ugyanolyan eséllyel megtörténhet.
 
Összeghatár nélküli térítések, 24 órás telefonszolgálat
 
Még a néhány napos családi vagy baráti külföldi programhoz is megéri utasbiztosítást kötni: az online statisztikák szerint a hosszúhétvégék előtt duplájára emelkedik azoknak az ügyfeleknek a száma, akik az allianz.hu oldalán keresnek és kötnek utasbiztosítást. Az Allianz utasbiztosítást kötő ügyfelek jellemzően több mint fele a legmagasabb biztosítási védelmet nyújtó platina csomagokat részesíti előnyben. Kiemelkedően fontos eleme ezeknek a csomagoknak, hogy korlátlanul térítik a sürgősségi ellátás, mentés és hazaszállítás költségeit, valamint speciális szolgáltatásokat is tartalmaznak. Az utasbiztosításhoz kapcsolódó magyar nyelvű telefonos segélyszolgálat 24 órán keresztül bármikor, bárhonnan elérhető, amennyiben segítségre lenne szükség.
 
Díjmentes hosszabbítás váratlan helyzetben
 
A szerződési feltételekben meghatározott váratlan események bekövetkeztekor az ügyfelek élhetnek azzal a lehetőséggel is, hogy bejelentésüket követően az Allianz kockázatviselése díjfizetés nélkül egy nappal meghosszabbodik, amennyiben a hazautazásuk időpontja - például közlekedési baleset, útlezárás, időjárás miatti légtér zárlat, - kitolódik, illetve járatuk késik, vagy esetleg járatukat törlik.
 
Gyorsan indul a kockázatviselés
 
A kockázatviselés a közlekedési balesetek vonatkozásában a poggyász- és balesetbiztosítás esetén azonnal indul a megkötést követően, minden más esetben pedig 2 óra elteltével. Megfigyelhető, hogy a biztosítások jelentős számát az utazást megelőző 3 napban kötik, de sokan vannak azok is, akik az utazás napjára hagyják. Az elmúlt egy év adatai alapján a legtöbb online kötés délelőtt 10 órakor történik: több mint 4000 ügyfél használta az Allianz online felületét ebben az időpontban. Érdekes módon voltak olyanok is, közel 700-an, akik akkor kötötték meg biztosításukat, amikor éjfélt ütött az óra.


forrás: pénzcentrum
Minden jog fenntartva © 2013 Vantage Alkusz Kft
Készítette: SK Trend Kft
Verzió:
Utolsó frissítés: 2024.02.19